...co je tedy nového, bohužel jsem dopadl, jako kolega výše, tedy Mux 3 z Černé hory ani prd... Jede ta trojka vůbec na plný výkon ?
Bydlím na kopci (Paseky) a dost vysoko, dokonce jsem teď k večeru vzal i auto a zkusil vyjet na kopec ještě vejš. Mux 3 ani ťuk. Mám mizernou anténku, ale ani když dám ruční hledání a nastavím 60. kanál, signál je žádná celá nula nic. Ne že by Mux 3 byl nějak atraktivní, ale když už to vzduchem létá...
Problém bude v něčem jiném, ale ještě nevím v čem. Vím, že údaj jakým je procento u kvality signálu není defakto žádný údaj protože to má, co DVB-T tuner jinak. Nic méně jako porovnání se to použít dá. Takže u údaje kvality signálu u MUX 1 z Černé hory mi tato kvalita signálu kolísá mezi 73% - 31% a za tohoto stavu je Mux 1 schopen normálně jet ani nekostiškuje, prostě normálně jede. Tak a u MUX 3 z Černé hory tato kvalita kolísá mezi 88% až nulou % a tuner DVB-T není schopen ani MUX 3 z Černé hory naladit. Takže ne, že to ani neťukne, ta první informace byla špatná, ono to ťuká docela pěkně, tedy pulsuje to u kvality signálu mezi 88% a 0 co 2 sekundy. V DVB-T se nevyznám, takže netuším, co to dělá, nic méně se to pokusím nějak zjistit. Požadavek na firmu, co dělala STA zněl. Udělat to tak aby šel Ještěd, Černá hora a Löbau. Němci 3 muxy jedou v pohodě a jako z praku zcela bez problémů. Ještěd dva Muxy jednou taky bez nejmenšího problému. Ale z Černé hory nejde tedy MUX 3, což byl jediný, na kterém záleželo a o který šlo a proto tam ten požadavek byl, protože Mux 1 a Mux 2 jsou i na Ještědu, ale Mux 3 tam není. A on nyní z Černé hory nejde. Takže to je průser a jdu zjišťovat, co tedy zprasili nebo, co to zapříčiňuje. Signál (intenzita) tam je, dle tuneru DVB-T cca 56% ale nedrží mu kvalita, která jak říkám lítá od 88% do nula%, co dvě sekundy.