Výška: 1424 m. n. m.
180 Teleko z Černé hory
201 MDR z Chemnitzu - 282 km
206 MDR z Drážďan/Löbau
209 Polskie Radio z Katovic/ Teleko z Milešovky - 211 km
216 Teleko z Prahy/Příbrami
222 BR
223 K12 Sasko
Nejcennějšími úlovky na vrcholu Králického Sněžníku (na kupě kamení po odstřelené rozhledně) je MDR z Chemnitzu ze vzdálenosti 282 km a Teleko z Milešovky ze vzdálenosti 211 km. Teleko však vysílá 8krát nižším výkonem.
Rekordní je také příjem saského multiplexu K12, který vysílá nižšími výkony. Vzhledem k tomu, že na stejné frekvenci pracuje několik vysílačů, nedá se určit, který hraje zrovna na Králickém Sněžníku. To samé platí o příjmu multiplexu Bavorského rozhlasu a MDR z Drážďan, resp. Löbau. Dá se však předpokládat, že jsem zachytil vysílač Löbau. Na Králickém Sněžníku totiž nehraje druhý drážďanský multiplex, takže nejspíš ani MDR.
Zajímavá situace je na frekvenci 209 MHz, na které se potkává multiplex Polského rozhlasu z Katovic (159 km, 10 kW) a Teleko ze severočeské Milešovky (211 km, 1 kW). Mnohem silnější signál tu má bližší a výkonnější vysílač Polského rozhlasu, i když vysílá z nižší kóty. Poláci hrají přímo na vrcholu. Milešovku lze poslouchat těsně pod vrcholem, ve stínu polského multiplexu.
Poprvé jsem viděl, jak se přijímač Imperial Dabman 20 chová v místě, kde se na jedné frekvenci ruší dva různé multiplexy. Nejdříve jsem naladil Milešovku, přijímač si nalezené kanály uložil. Pak jsem vystoupal "do signálu z Polska". Milešovka přestala hrát. Musel jsem dát znovu vyhledávání. Kanály z Milešovky zmizely ze seznamu a načetly se polské kanály.