obdobne se zpravami ... chci jen mezi reklamou okouknout co je noveho na zpravodajskem serveru, zmacknu tlacitko, nactu si clanky a neco si prectu, nez reklama bude u konce ...
Hm... to to mi připadá jak nalajnované firmou Nova, kdy neumí udělat pořádné zprávy a dělají půl zprávy a zbytek si strkají na net...ještě jsem osobně na tom jejich portále nikdy nebyl, buď to umí odvysílat nebo to neumí odvysílat...pokud to odvysílat neumí, tak ať jdou třeba pást kozy, ale nevidím důvod proč bych měl být obtěžován tím, že mám někde klikáním shánět zbytek, do té polovičatosti ? Ostatně zprávy na Nově nesleduji, na zpravodajství jsou speciální kanály např. ČT24 nebo Sky News, CNN , N24 atd. Ostatně vůbec nejjednodušší je si zprávy přečíst na nějakém zpravodajském serveru rovnou, třeba na iDnes apod.
Takže reklamu využívám k úplně jiným věcem...Jít si zakouřit, jít si udělat čaj atd. atd.
Myslim, ze jednodussi je zmacknout tlacitko "internet", najet na oblibenou polozku - archiv CT, pres ovladac vybrat dnesni zpravy co jsem nevidel a pustit ...
Naproti tomu, tato věc by smysl měla a to se mi jeví celkem sympaticky, tedy něco jako má IPTV O2 pomocí netu, tedy možnost se napojit na tu, či onu stanici a tam mít její videopůjčovnu, případně archív s odvysílanými filmy, dokumenty, sportovními přenosy... Ano, tohle by smysl mělo, stáhnout si do televize starší pořad z archívu, ano to bych viděl jako dost přínosnou věc... Ovšem na to tam nemusím mít, v té televizi, plnohodnotný prohlížeč ani mejlového klienta anebo Skype, jak tady už i nějací blázni do TV strkají, ale na to stačí aby se to napojilo jen na server té či oné tv a z ní si to stáhlo takovéto věci, ovšem to by ty služby musely v prvé řadě zavést napřed ty stanice... tím by v podstatě odpadla taková ta nesmyslná nahrávadla jako dvd recordery a nezabíralo by to doma zbytečně místo a prostě archív by se stáhl na HDD televizoru, jo to by mělo smysl...