Zkuste zadat toto jako URL k te Trampské zahradě http://ice-01.lagardere.cz/web-osada mělo by to jít.
Tím, že tam jde zadat ručně jakýkoliv stream, tak vlastně není třeba řešit, co je tam nadefinované od výrobce. Cokoliv co chybí, lze přidat.
Tak ono to přidání může být podmíněno jen nějakou určitou koncovkou.
Ale to je právě to, co by mne zajímalo.
Tedy je tam možnost přidání ?
Nebo tam není možnost přidání ?
Pokud tam tedy je možnost přidání.
Co tedy to umožňuje přidat ?
/rozuměj které koncovky/
z tohoto, cituji:
ale s Trampskou osadou jsem neuspěl ani s přidáním, pokud jsem to správně pochopil?
mi není jasné zda platí:
A) Nedají se přidávat žádná rádia, tato funkce tam neexistuje.
B) Tato funkce tam je, ale zatím se nepodařilo ji uvést v činnost, ještě je někde nějaký háček....
C) Radia se přidávat dají a u jiných to bezproblémově funguje a je to odzkoušeno,
ale konkrétně u T.osady to z neznámých přičin nejde.
Cituji:
Tím, že tam jde zadat ručně jakýkoliv stream, tak vlastně není třeba řešit, co je tam nadefinované od výrobce. Cokoliv co chybí, lze přidat.
Jdou tam tedy přidávat ? Nebo tam nejdou přidávat ? Já četl nějakou recensi a tam psali, že by to mělo jít, tedy, že to jde....
Tam je blbé, že u té T. osady je ten Adobe Flash Player....
Může to vyžadovat čistou adresu, třeba ve tvaru xxx.xx.xx.xx:xxxx a pak by to šlo....
Třeba...Tedy pokud tam možnost přidávání streamů je...
Tak to testnout u něčeho jiného...
Co je podmínkou možnosti přádávání, to tam nemají nějaký HELP ?
Toto je z mého pohledu velmi zásadní věc.
Takovéto přidávání je vlastně adekvátně totéž, co ladění na FM.
Vezměme si, že v ČR vznikne nové rádio, někde třeba v Brně a v tom Skotsku nebo Irsku nebo, co jsou to ti PURE si toho všimnou třeba až za rok...
Čili tam by měla být možnost PŘIDAT, jinými slovy možnost NALADIT SI.
A teď už jde pouze o to, jak to probíhá, co to vyžaduje, co to obnáší, co to žere atd.
Takže na toto jsem se ptal...