Víte o nějakém lepším filmovém kanálu HD v cz lokalizaci se zvukem 5.1 pro někoho,kdo se občas rád podívá na nějaký film?Joj+ to asi nebude nikdy.A operátora od kterého si jej předplatím si už naštěstí také mohu vybrat.A doba od kina do uvedení na satelitu už není zas tak dlouhá-třeba....
Ona to ale byla spíše trochu nadsázka. Osobně souhlasím spíše s kolegy,pro mě je podstatně důležitější co ten který kanál vysílá než-li jestli je v HD nebo v neHD nebo jestli je zvuk 5.1 nebo třeba 30.1 Jinak který je nejlepší těžko říct,každý má jiné priority. Ještě když fungovalo Digi TV tak jsem občas některý z filmáčů zkouknul a to až na 3 výjimky -HBO,HBO2,HBO Comedy poněvadž tyhle tři byly ze všech co tam byly obsahově nejhorší. Proto mě vždy jejich označení premiové pobaví,osobně jim říkám předražený brak.Ale je to jen můj názor samozřejmě,každý ho bude mít jiný.
Ohledně HBO od UPC to asi bude chtít bombardovat přímo provozovatele pokud si myslíte /anebo zjistíte/ že je chyba u nich. Řádně platíte tak máte nárok na kvalitní služby.