José ty kanály s Conaxem jsou pro Focus sat.
Jo asi to tak bude. Tomu by to odpovídalo nejvíc, nejspíše došlo k tomu, že tam nemají u něčeho označení sítě a ten krám převzal minulé označení, tj. UPC. To se mohlo stát.
Už jsem to stejně vyházel. Tak si to porovnávám se Sky Linkem / CS Linkem respektive s 23,5°E
/ Jo, už jsem našel ten správnej Eurosport 2. /
A zdá se tedy, jestli dobře vidím. Tak jim tam tedy chybí 5 stanic.
Retro Music Television, Public TV, Noe, Viasat Nature a Kino CS... Přičemž u Kinobox Expres mají jinou verzi, respektive chybí jim Kinobox Expres a mají tam nějaký Kinobox Expres 1...
Když to porovnám s jinými českými stanicemi ještě jinde, tak tam nemají také Ethno TV, která je na Hotbirdu a zřejmě tam zůstane k vůli VTV 4. A nemají tam Fashion TV CZ, která je nas Ámosu u Magia. No a z Digi Tv jim chybí českého, ta druhá verze AXN, která tam je a PV TV, která tam je místo Fishing and Hunting a ještě se tam občas české audio objevuje u Discovery World a Discovery Science.
Tak, když to shrnu, tak tedy rozdíly dál zůstávají a to, to zrovna nijak zvlášť nedorovnali, s ostatními na českém trhu. Ještě bude startovat ta Muzika CS nebo, co, tak to je další, co tam nemají. Na Thoru tedy u Digi je ještě ta přeslavná Živa a TV8 / další takový super program/, to je ovšem volné, takže na to mohou koukat s velkou slávou nyní i zákazníci UPC.
Plus ty slovenské jako Patriot a CETV a Lux atd.
No a co se kde ještě plácá ? Řítí se sem další spousta kanálů, jak jsem někde četl, něco o žrádle, obdoba Papriky, nějaký ten Food a jiné a jiné nesmysly. Koukám za chvili bude českých televizí více, nežli rádií na FM. Jo a taky tam nemají vlastně Romantiku 1 ani 2, ještě furt obě chodí ze pštrosa ze Siria / Kingstone/ a jednička je i v Digi TV. No tak vlastně nemají tam toho docela dost i když samé kraviny. Mimo toho Viasat Nature, tedy.