Klasika, hoši se oplácávájí kdo plácá, tím nechci říct, že já nebudu plácat
Kdysi bylo UPC prodejná dívka a každý měl u nich cenu jakou ukecal, nevím jestli to ještě platí. Já jsem byl blb co nikdy nesmlouval, mám sice balíčkovou slevu, ale nevím jak špatnou nebo dobrou. Faktem je, že se mně jednou za rok UPC pokusí ukecat na rychlejší internet za minimální příplatek a já vždy hraji prosťáčka, že nevím co to je a že to co mám mi stačí a mám pokoj.
Ani nevím co mám, ale vím, že 100 Mbit je mně na prd. Takže názor 272930370 (feel free to call me), že 30/1 je haluzní mně ponižuje. Nevím proč bych mněl připlatit pár desetikorun za 100/10 a uvítat to když mi to je na prd. Taky nevím jak tomu mohu vzdorovat výpovědí, když alternativa v podobě nekonečného čekání na aukci kmitočtů mobilních služeb a nekonečného čekání na cenově tržní pro-zákaznické chování poskytovatelů a omnipotentní impotenci státu jim dát přes držku, mně tu výpověď despoticky upírá.
Pak se 272930370 opravil a říká, že se nabídka nemusí využít; toto již více koresponduje s mou zkušeností, že příspěvky 272930370 je potřeba pozorně číst.
Mně ještě UPC nekontaktovalo; pokud by mně to chtěli zdražit, opakuji, kdy zde konečně ten debilní stát vytvoří prostředí aby člověk tyto síťové společnosti odkázal do příslušných mezí. Hele státe, řekni nám, jestli jsi blbej a pomalej, anebo jsi mafián, který hraje s těma síťovkami ať je to energetika nebo telekomunikace.