Autor Téma: 3 TP nejdou  (Přečteno 40423 krát)

spyko

• Závislák
    • Zobrazit profil
Re:3 TP nejdou
« Odpověď #15 kdy: 31. 01. 2016, 14:31:48 »
My amateři věci řešíme trochu jinak než profíci,profíkům jde o bobky-logicky,takže bych taky šel po sousedech,když tam je HB tzn.poláci-měli by něco vědět,sport.kanály se tam mění jak na kolotoči-takže nic,jenže pokud to není přístrojem,tak dál bych už nelaboroval-do antenního systému bych nešel-stojí to hodně! 8)
Samsung 55nu8002. ,,telesystem 6820 twin,dreambox 525 dvb-t2/c,UPC modul,internet,mini pc di way m9.

Reklama

• Stálý člen

amatér Tondach

• Závislák
    • Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 01. 02. 2016, 08:21:19 »
My amateři věci řešíme trochu jinak než profíci,profíkům jde o bobky-logicky,takže bych taky šel po sousedech,když tam je HB tzn.poláci-měli by něco vědět,sport.kanály se tam mění jak na kolotoči-takže nic,jenže pokud to není přístrojem,tak dál bych už nelaboroval-do antenního systému bych nešel-stojí to hodně! 8)

Přesně tak! A tak jsem to taky od začátku myslel .... ! :)

sam1111

• Nováček
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: 01. 02. 2016, 17:23:21 »
Tak jsem to zkusil u souseda, taky to nejde. Pak jsem zašel za správcem, který to zkusil a pak na to řekl, že zavolá nějakou firmu.

amatér Tondach

• Závislák
    • Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: 02. 02. 2016, 08:08:12 »
Tak jsem to zkusil u souseda, taky to nejde. Pak jsem zašel za správcem, který to zkusil a pak na to řekl, že zavolá nějakou firmu.

.... no a o  tom to je! Zjistit, například dotazem u souseda, zda závada je jen na mém zařízení nebo jinde a teprve potom případně zavolat firmu!
Pokud byste ovšem zjistil, že závada je na vašem zařízení a k jejímu odstranění stačí maličkost, například změnit nastavení DISEqC, bude mít firma smůlu, nic nevydělá a nebude se jí to líbit..... :) :) :) a ozve se!