Pověst Pařízka se tady zcela naivně (nebo spíš trapně) snaží zničit nějací pochybní nastrčenci z ČRa nebo odkud, ovšem úspěch jejich snažení se nějak nedostavil
Citace: YABAKA 28. 06. 2013, 13:46:10Pověst Pařízka se tady zcela naivně (nebo spíš trapně) snaží zničit nějací pochybní nastrčenci z ČRa nebo odkud, ovšem úspěch jejich snažení se nějak nedostavil V řešení problému rychle postupujeme. Nejdřív to pepa novák označil za "třídní boj", nyní už byli nalezeni agenti CIA (pardon, ČRa). Jen tak dál, pánové
kromě "třídní nenávisti" může být logický jen ještě jeden motiv - prodejci nefunkčních přijímačů se snaží svést vlastní problémy na někoho jiného
Pokud je někdo schopen několik týdnů blábolit o houně místo toho, aby si pár stovek koupil funkční STB, tak to opravdu zavání tím, že se nesnaží řešit svoji situaci s problematickým zobrazením stanic, ale že sem byl jenom někým nastrčen s úmyslem poškodit provozovatele multiplexu 4.
Citace: pepa novák 28. 06. 2013, 14:12:38kromě "třídní nenávisti" může být logický jen ještě jeden motiv - prodejci nefunkčních přijímačů se snaží svést vlastní problémy na někoho jinéhoPřipomněl's mi jednoho tvého jmenovce, který taky tvrdil něco jako: Lež se musí dostatečně dlouho opakovat, pak jí lidé věří…Jak jsi s tím daleko, máš nějaké počítadlo?
Citace: YABAKA 28. 06. 2013, 14:06:19Pokud je někdo schopen několik týdnů blábolit o houně místo toho, aby si pár stovek koupil funkční STB, tak to opravdu zavání tím, že se nesnaží řešit svoji situaci s problematickým zobrazením stanic, ale že sem byl jenom někým nastrčen s úmyslem poškodit provozovatele multiplexu 4.Nebo se snaží vyřešit situaci tak, aby nebylo nutné zcela zbytečně nakupovat jiné STB. Technicky k tomu totiž žádný důvod není.
zatím tady opakujete stále o totéž spolu s ostatními. Já se bez problému dívám
Podobnou "Novákovinu" jsem čekal, že z tebe vypadne, ale jinak normální člověk nebude na nic čekat, koupí STB a dívá se. Už proto, že nemá naprosto žádnou jistotu, že je chyba u provozovatele muxu, a že ten ji bude jakkoliv řešit.
Citace: YABAKA 28. 06. 2013, 15:01:18Podobnou "Novákovinu" jsem čekal, že z tebe vypadne, ale jinak normální člověk nebude na nic čekat, koupí STB a dívá se. Už proto, že nemá naprosto žádnou jistotu, že je chyba u provozovatele muxu, a že ten ji bude jakkoliv řešit.Podobnou "technikovinu" jsem též čekal. Nikdo nemá jistotu, že to bude umět STB, který v krámě koupí, natož že to bude umět po další rekonfiguraci. Ale to si přece uživatel jistě s nadšením půjde koupit další STB
Citace: pepa novák 28. 06. 2013, 14:53:04zatím tady opakujete stále o totéž spolu s ostatními. Já se bez problému dívám A díváte se jen proto, že tu chybu v konfiguraci někdo našel, přičemž je pravděpodobné, že to nebyla Sony, jak si myslíte.