Před malou chvílí jsem shlédnul pořad na ČT2 "Nedej se: Hra bilionů." Jsem zděšen pobouřen a nehorázně naštván tím, jaké pořady vyrábí ČT za peníze koncesionářů! Co nejdůrazněji protestuju proti tomu, aby veřejné peníze byly požívány na lživou environmentální propagandu! Když pominu to, že autor komentáře zcela ignoruje rozdíl mezi kW a kWh, jsem naprosto znechucen tím, že si někdo dovolí tvrdit, že elektřina z jaderných elektráren není schopna cenouvě konkurovat elektřině z OZE! Autor zeleného tunelu Martin Bursík si dovolí tvrdit, že tržní cena elektřiny z OZE je nižší než z Temelína a Dukovan. Rozmýchává nenávist veřejnosti vůči JE tím, že předhazuje veřejnosti údajnou podporu JE ve výši 2Kč/kWh. Již ale taktně zamlčuje, že elektřina z VE má podporu 2,50úkWh a elektřina z FVE více než 12,-Kč/kWh. Hovořit na tomto místě o tržním prostředí je vědomá lež distribuovaná Českou televizí mezi veřejnost. Lži v České televizi je nutné konečně zastavit! Čestká televize dlouhodobě zneužívá veřejné peníze na podporu environmentální lobby. Důrazně protestuji proti tomu, aby se tak dělo i nadále. RRTV je v tomto případě naprosto nečinná. Má dbát na vyváženost a serióznost televizního zpravodajství a publicistiky. Pořad: "Nedej se" je ovšem naprosto manipulativní, nevyvážený a zločinný! Jindy agilní RRTV v tomto případě nekoná svoji povinnost!