Tohle budu muset vzít najednou...
p.Syrový
Na google.cz jsou jiní experti typu vortimond, tulen, Violista a jejich příspěvky by tady neprošly redakčním schválením ani omylem, což se o příspěvcích technika říct nedá.
Tak vortimond občas napíše něco solidního, co já vím... tulen jsem snad v životě neslyšel...ovšem já už tam dlouho nechodím... a kdo je Violista, tak to je snad zcela a úplně jasné...
Kuba
Musím říct, že trošku nechápu, proč se tu tohle řeší. Místní Jean Valjean, ať už je to TechnikTKR nebo ne, se chová celkem slušně a jeho příspěvky jsou určitě mnohem více k věci, než některých jiných "expertů".
naprostý souhlas...
ještě jednou Kuba
Ale hlavně - proč řešit kdo je kdo? Hlavní je, aby byla diskuze užitečná, pokud možno co nejvíce přesná a odborná a na fóru se vyskytovali lidé, kteří problematice rozumí a když přijde laik, mohou mu poradit. Po zabanování Davida Kříže, Lumíra apod. už tu takových je méně.
Tak toto platí jen z poloviny, tedy souhlasím jen z poloviny. Například by neměla být dvojitá registrace. Všude se za to z fleku vyhazuje. Já osobně i když jsem třeba na google.cz i na radiotv.cz měl dvě, tak jsem všude zažádal o jejich zrušení a mám nyní všude pouze jednu jedinou a tu na víc sjednocenou, tedy všude stejného nicka. Takže je rozhodně asi dobré a patří to k věci vědět, že Jean Valjean je Technik TKR.
Na druhou stranu velmi souhlasím s tím koncem. Rozhodně považuji za pitomost banánovat p.Kříže jakož i Lumíra Snad asi největší kravina ke které zde za poslední roky došlo. Ale osobně považuji za obrovskou pitomost i zabanánování jaivana, protože i jeho příspěvky byly o něčem a učil alespoń pitomce se vyjadřovat, tedy někdy to až přeháněl a bylo v tom určité učitelské pedanství, či něco podobného.
Ale na konec, když zde stovka lidí běžně píše, tak jsem si koupil satelit, tak se nelze divit, že si jich někdo zeptá, zda Astru nebo Thor a kde vzal tolik peněz nebo nějak podobně... Takže rozhodně i jeho příspěvky osobně považuji za smyslplnější nežli spoustu jiných...
I když závěrem chci říci, že uznávám právo majitelů serveru si ponechat v diskusi koho chtějí...
Ovšem potom se nelze divit, že se třeba lidé z google.cz přesouvají sem...
Ovšem pokud se zde bude vyhazovat za kraviny, no tak se prostě zase přesunou jinam..
On to zase až takový problém není...