Autor Téma: Slovenská tvorba - seriály, TV filmy  (Přečteno 4930 krát)

blueflash .

• Profík
    • ICQ komunikátor - 299934152
    • Zobrazit profil
    • Můj YouTube kanál:
Slovenská tvorba - seriály, TV filmy
« kdy: 09. 12. 2010, 21:53:39 »
V množství dosti zlých slovenských seriálů (Panelák apod.) člověk snadno přehlédne to, že na Slovensku vzniknou i dobrá díla. Například mne svým způsobem trochu vadí to, že se dozvím až úplnou náhodou to, že se na STV vysílá nadrůměrně hodnocený seriál "Nesmrteľní" (ČSFD.cz 70% - BTW: Moc pěkné, vidět ten rozdíl, jakým směrem se po společné Kriminálce Staré Město rozešli potomci ČST. U nás běží podprůměrný gerontofilní seriál, jenž už je při své premiéře morálně aspoň 10 let starý, na STV běží podle všeho kvalitní dílko). Takže, kdyby třeba tu byl nědko té vůle a řekl mi, jaký SK seriály či inscenace by se daly vidět.

Reklama

• Stálý člen

Malata1 Jak

• Závislák
    • Zobrazit profil
Re: Slovenská tvorba - seriály, TV filmy
« Odpověď #1 kdy: 09. 12. 2010, 23:00:37 »
Tam ale píšou že to je 10 filmů bez provázaného příběhu, takže srovnávat to s jakýmkoliv skutečným seriálem je dost nefér.

blueflash .

• Profík
    • ICQ komunikátor - 299934152
    • Zobrazit profil
    • Můj YouTube kanál:
« Odpověď #2 kdy: 10. 12. 2010, 00:52:28 »
Tam ale píšou že to je 10 filmů bez provázaného příběhu, takže srovnávat to s jakýmkoliv skutečným seriálem je dost nefér.

O to mi nejde. Mám na mysli spíš tu úroveň těchto dvou dílek. Osobně bych si dokázal představit, že by takovýto seriál mohla ČT vysílat někdy později večer. Navíc by na tom mohli vydělat i Slováci díky ČT HD.

Tedy, předpokládám, že tento seriál je produkován v HD narozdíl od jednoho nejmenovaného veledíla.

Malata1 Jak

• Závislák
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 10. 12. 2010, 01:13:22 »
Tak napište do ČT, že se stal zázrak a STV sama udělala něco co by stálo za to uvést na české obrazovky a třeba vás vyslyší.