Pokud je to tedy opravdu tak, že se ten příspěvek vypařil a nebyl úmyslně smazán, což může udělat pouze autor příspěvku a administrátor.
Tak on se nejspíše sám nevypařil, že....
O nějaké cenzuře tu snad nemůže být řeč. Tyto dva příspěvky mě po ránu opravdu nadzvedly ze židle...
Když zde p.Polák píše, že ho to nadzvedlo a že to smáznul...Ovšem, já to nečetl, takže nemohu posoudit, co tam bylo, co ho nadzvedlo...
V každém případě jakoukoli informaci na téma prodeje Sky Linku a případný vzestup CS Linku atd. vítám, protože samotného mne ta situace zajímá. Jsem zákazníkem Sky Linku a nevím zda třeba po prodeji ještě nadále budu... Sice v anketě, co se tak stalo za týden jsem hlasoval, že událostí týdne je zamezení reklamy na ČT1 a ČT24, což považuji za závažnější a negativnější, nežli prodej Sky Linku. Nic méně prodej Sky Linku pak má u mne druhé místo v událostech. Takže nevím, co zde bylo napsáno, že to muselo být smazáno. Nic méně o prodeji Sky Linku a tedy i o markentingových současných tazích CS Linku, ale i třeba UPC Direct a T-Mobile atd. by se zde psát mělo. Je to situace, která může různě posunout rozložení sil a atraktivitu, té, či oné služby.
Síice se zde objevila tato citace, že jako máme být v klidu, že se nic neděje...
Pánové,
zmatená informace médií vede logicky k matoucím závěrům. Ani se nedivím vašim spekulacím a nesprávným závěrům. Skylink vlastní finanční investoři a mohou naši firmu kdykoli prodat. Rozhodující je, zda pro ně takovýto obchod bude výhodný či nikoli. To je realita, se kterou léta žijeme a nevidím na tom nic špatného. Případný prodej jinému vlastníkovi však nemusí pro fungování Skylinku vůbec nic znamenat. Jsme ve výtečné kondici, jedeme podle plánů a nevidím žádný důvod, proč by se nám nemělo podařit je zrealizovat. Nedejte na zbytečné spekulace.
Z dovolené zdraví Jaromír Glisník
Jenže, já zase až tak moc těm ředitelům nevěřím, co dovedou a že budou zapírat až do konce, tady nedávno výtečně předvedla ředitelka PUBLIC TV...
Ostatně tato věta, cituji:
Případný prodej jinému vlastníkovi však nemusí pro fungování Skylinku vůbec nic znamenat.Nevylučuje, zcela automaticky slovo
může.
V každém případě, co to bude znamenat, lze odhadovat až když bude znám nový majitel.
Takže do té doby brát vážně nějaké akce CS Linku, je zatím předčasné...
Na což oni, ale právě mimochodem hrají, protože jejich akce platí pouze do 31. července,
tedy řekněme doby, nežli bude znám nový majitel.
A teď tedy mám sám dilema, zda je pro mne zajímavější, kdo bude novým majitelem Sky Linku
nebo zda dojde doopravdy 11.8. k spuštěni Mux3 na Ještědu
nebo jestli to je start 1.8. nových muxů s DAB+ v Německu...
Nic méně, zdá se, že veškerý digital je na události zajímavý a je v něm daleko větší pohyb nežli býval v analogu... Takže se s jeho různými formami fakt člověk v podstatě nenudí...