Zdravím, je nějaký slučovač kde můžu sloučit 2 antény? Mám jednu anténu na německoa druhou na českou lípu (crystal, bonton, gama, beat...) a rád bych to nějak sloučil, ale aby se mi nepřemazávali stanice nebo v jedné frekvenci nehrál mišmaš 2 stanic. Když jedu jen na tu co mam na německo tak mi nehraje beat, gama, bonton, fajn, kiss... cryctal "chrčí" ač jede z RDS. Když přehodím kábl tak mi zase nejdou němci, i ten lausitz začne chrčet, ale zase hraje beat
a když je nějak sloučím obráceným rozbočovačem tak se mi na něktrých stanicích udělá mišmaš, jde nějak udělat přepínání abych si moch přepínat antény v fm vstupu hlavniho slučovače? vytahnul bych kabel a na něj dal nejaky přepínač, jen bych ho nechtěl mít na druhým konci
nerad bych běhal přes půl baráku abych si přepnul antenu podle toho co si chci pustit
Na 1 anténu se to všecko přijímat nedá, bud neco nejde nebo neco nechytím a univerzální diopoly maj mizernej zisk a ani zesik tomu nepomůže. Pokud tady někdo má víc antén na vkv jak je slučujete? Je nějaký přepínač abych ho připojil k fm vstupu na slučovači se zesilovačem a podle potřeby to pak přepínal? ješte lepe aby šel ten přepínač ovládat dálkově, nebo mít u sebe 2 kabely, zesilovač a podle potřeby do něj připojovat jednu nebo druhou anténu? ale potřebuju to mít sloučené ještě s DAB a dvb-t.
Mám namysli něco jako přepínač antén, na jednom vstupu bude ale fm ant 1 na druhem vkv ant 2, výstup povede do zesilovače a z něj do slučovače, kabelů bude hodně (délkově).