Částečně souhlas.Mnozí určitě věděli,že web asi legální ne,nicméně si myslím,že byla spousta lidí,co to nevěděla.Jednoduše jim to nikdo neřekl a co mám informace,web se opravdu tvářil jako seriozní a dokonce prý i admini několikrát opakovali,že to mají zákonem ošetřené(o čemž já osobně silně pochybuji).Na druhé straně se jim nedivím v tom ohledu,že to někteří měli předplacené na hoodně dlouho dopředu,tzn adminům v domnění,že to neskončí načerpali na konta 2 tisíce a více a oni ted podle některých mají půl milionu a více na učtě. Web si prý provozují dále mezi těmi,co s adminkou prokecávali hodiny na team speaku,atím pádem byli její internetoví přátelé.Budu citovat jednoho bývalého uživatele,se kterým jsem si ohledně konce webu psal: "Je mi jedno,že mě obrali o pár stovek,jde mi o to,že ted parta asociálů bez rodin a přátel,co má čas své volno využívat ke komunikaci přes internet s dalšími podobnými ted využívá naše peníze a dívá se zvesela dál"...To co napsa, mi přijde docela výstižné a i vzhledem k vyjádření některých adminů,které jsou opravdu na facku,se jim fakt nedivím a zajímá mě,co bude dál.