ivovi: Nejsem vůbec spokojen s úrovní a celkově s kvalitou a stabilitou firmwaru, ale co nadělám, koupil jsem tuto televizi pro její pro mě krásný obraz a že je software na ho..., tak bohužel - moje chyba...
Jinak s těmi funkcemi (mám na mysli vše co se týká obrazu) je to taková "duchařina". Občas se stane, že mám vše povypínané a stejnak u nějakého pořadu dochází třeba k tomu zpomalování (viz včera opakování Karate Kid) na Cinemě. Bylo to chvílema (obzvlášť při rychlých scénách) až nedívatelné, tak jsem na střídačku všelijaké funkce (které ovlivňují obraz) zapínal (na různé úrovně) a vypínal...., no a pak se to nakonec nějak ustálilo a při všech vypnutých funkcích už to bylo v pohodě.
Připadá mně to tak, že zdrojem problémů je buďto samotný Android 5.1 nebo neodladěný software (celkově) na zpracování obrazu. Už jsem měl párkrát i problémy se zvukem, že chrčel, tak "stačilo" přepnout vstup zdroje signálu (buď na TV tuner nebo na jiný HDMI vstup) a pak se vrátit zase zpět na původní vstup a už byl zvuk v pohodě.
Teď aktuálně se mně zdá, že televize je příliš tichá, když srovnám na jakou úroveň mám hlasitost nastavenou s dřívějšími případy, ale nějak se mně to už nechce řešit. Prostě si ten software a celkově projevy televize žijí vlastním životem a občas si to dělá, co chce. Snad bude líp s dalšími firmwary...
PS: A s tím zpět a přihlašováním jsem to taky zkoušel všelijak, ale nepodařilo se...