Dobrý den,
Když připojím satelit scart kabelem k DVD recordéru do vstupní AV2 zásuvky, DVD mám přepnuté na AV2 vstup, tak mi neustále přes obraz z toho satelitu přebíhají takové světlé pruhy zleva doprava. Někdy jsou vidět víc, někdy míň, někdy běží rychleji, někdy pomaleji, ale jsou tam pořád.
Když DVD přepnu na jakýkoliv program 1, 2, ..., tak je obraz bez pruhů.
Když DVD rekordér vypnu a ten signál ze satelitu přes něj pouze prochází rovnou do TV, tak je ten obraz ze satelitu taky bez pruhů.
Když jsem satelit připojil úplně stejným způsobem k VHS videorekordéru, tak tam byl obraz taky bez pruhů.
Když jsem k DVD rekordéru připojil do AV2 místo satelitu videorekordér, byl obraz rovněž bez pruhů.
Jinak řečeno, pruhy jsou v obraze pouze když k DVD připojím satelit, avšak satelitem to není, protože když ho připojím k VHS, tak tam pruhy nejsou. A zkoušel jsem dva různé typy sat přijímačů.
Když nahrávám na DVD obraz ze satelitu, tak tam jsou ty pruhy nahrané.
Všechno nastavení u DVD i u SAT jsem zkoušel, např. RGB, CVBS, apod, to nemá vliv.
Zkoušel jsem více propojovacích kabelů, plně obsazený scart, nebo jen se zapojením pouze video signálu bez RGB, se zapojením pouze jedním směrem, taky to nemá vliv.
Nestalo se to už taky někomu? Nevíte, co s tím? Vyzkoušel jsem snad všechno, už mě nic jiného nenapadá.