on ten rockmax je akorát přejmenované AZ, řekl bych. už si to moc nepamatuju, ale myslím, že i někteří moderátoři jsou tam stejní. to rádio mám v oblibě, hrají kvalitní hudbu, a i reklamy jsou tam celkem poslouchatelné, né jak při poslechu impulsu nebo frekvence 1, že se mně dělá zle z toho, co tam hraje :-)
No já pamatuju AZ od roku 1995 a tu přeměnu si pamatuji dost živě, a RockMax je trochu (dost) jiné radio... bohužel v mínusovém smyslu slova. Ale jen o trochu, k mainstreamu se to samozřejmě nedá přirovnat
Myslím to zhruba tak, že oproti dřívějšímu AZ, kde to bylo o klasice a kultovních zainteresovaných lidech, tak RockMax mi přijde spíše z hlediska lidí jako mainstream, jen jsou strašně "huuustí a rockoví"
Někteří pracovali na Kiss Publikum, někteří neumí ani vyslovit názvy písní a skupin, je evidentní že ani netuší co uvádí resp. hrají. jednu dobu to tam vypadalo, jakoby brali na ulici každého puberťáka, co umí otevřít pusu...
Ale čest vyjímkám. Hudebně je to samozřejmě rock, ale oproti AZ dost stylizovaný do novějších stylů. Klasiky je sice také dost, ale ne tolik, kolik bylo dřív. Jinak, co se lidí týká, tak to jádro co dělalo AZ a rozumělo tomu i hudebně a rockově je dávno pryč.
Jináč, gratuluju k příjmu, mně to tu chodí na kus drátu ;-) 89,6 i 91,2 pro UH (mimochodem naprosto zbytečná frekvence).