Citace: Adolf Shitler 11. 10. 2016, 16:47:25Přijímat přechodové sítě nemá prakticky smysl, takže z tohoto pohledu je to skutečně mlácení prázdné slámy.Jak pro koho. Pro mě to třeba znamená naprosto nulovou úpravu v systému, jenom naladit tak proč bych je nezkusil přijímat. A určitě nejsem sám.
Přijímat přechodové sítě nemá prakticky smysl, takže z tohoto pohledu je to skutečně mlácení prázdné slámy.
Ale řeč byla spíš o těch, kteří mají televizory bez HEVC, resp. přechodové sítě nezachytí vůbec nebo by museli do příjmu investovat.
... DVB-T/2 bude mnohem náročnější na odstup a preciznost provedení. Určitě diváci jedoucí v současnosti na hranici přijmu budou bez signálu.
Citace: Adolf Shitler 11. 10. 2016, 14:12:41To už od tebe zaznělo v diskuzi pod články a bylo to zcela rozcupováno jako naprostý nesmysl. Musíš se holt zviditelnit jinak, než neustálým třepáním prázdné slámy o identitách A kdopak to rozcupoval? Jen ty sám svým popíráním, tomu se říká pádný důkaz :-)
To už od tebe zaznělo v diskuzi pod články a bylo to zcela rozcupováno jako naprostý nesmysl. Musíš se holt zviditelnit jinak, než neustálým třepáním prázdné slámy o identitách
Citace: Jan Novák 11. 10. 2016, 17:36:06Citace: Adolf Shitler 11. 10. 2016, 14:12:41To už od tebe zaznělo v diskuzi pod články a bylo to zcela rozcupováno jako naprostý nesmysl. Musíš se holt zviditelnit jinak, než neustálým třepáním prázdné slámy o identitách A kdopak to rozcupoval? Jen ty sám svým popíráním, tomu se říká pádný důkaz :-)To, že se jedná o "Technika", ví každý, takže není potřeba nic dokazovat. Takový rukopis je totiž jen jeden.
Sorry, ale já tě vůbec neznám a ty mě taky ne, takže buď té dobroty a nenavážej se do mě. Jestli máš nějaký osobní problém, tak si ho vyřeš mimo fórum. Děkuji za pochopení
Citace: Adolf Shitler 14. 10. 2016, 22:10:15Sorry, ale já tě vůbec neznám a ty mě taky ne, takže buď té dobroty a nenavážej se do mě. Jestli máš nějaký osobní problém, tak si ho vyřeš mimo fórum. Děkuji za pochopení Nevím o tom, že bychom si potykali...