Vazeni, kehce odbocime, ale jen lehce. Kdyz jsem videl tohle video propukl jsem v huronsky smich, jeste jsem nemel cas si detailne procist urcite nazorove velmi plodnou diskuzi pod clankem a rikam si, ze vas o tuhle zabavu preci nemohu pripravit a je nutno tuhle velmi vaznou diskuzi trochu okorenit. Tedy pro ty co nevideli: pripoutejte se prosim, jedeme. http://video.idnes.cz/?c=A141119_154400_tv-zpravy_mku&idvideo=V141119_115516_tv-zpravy_krr
A námitka, že vystupují náhle a nečekaně neobstojí, vždyt tam u performací jsou když je třeba, vždy ty správné zpravodajské týmy s nahrávací technikou.
Koukám, nyní se pepa novák inspiruje u soudruha Jakeše. "Tak řekněme paní Zagorová, je to milá holka, všechno, no ale ona už tři roky po sobě bere 600 tisíc každý rok. A další, ne 600, milion, dva miliony berou, Jandové a jiní."
Ano, je to tak, pane Jene Nováku: Černý=havlista=parazit. Knížák sice není (asi) havlista, ale to nevylučuje to, že je parazit.
Citace: Robert Zeman 04. 12. 2014, 18:03:02Ano, je to tak, pane Jene Nováku: Černý=havlista=parazit. Knížák sice není (asi) havlista, ale to nevylučuje to, že je parazit.Takže podle vás havlista=parazit. S tímto přístupem by z vás byl ideální kádrovák.