Děkuji za odpovědi :-) Já bych se právě ráda vyhnula návštěvě obchodu, kde bych
musela zkoušet televize, procházet nastaveními a zároveň hlídat dvě malinké děti, jejichž největší zábavou je
brát věci do ruky a ničit je. V elektroobchodu by to během chvilky mohla být celkem drahá návštěva :-)
Jedno dítě mi asi někdo pohlídá a druhé v kočáru by to nějak, v nejhorším s řevem, přežilo.
Jste si jistí, že mají všechny TV v obchodech připojení na internet? To mě totiž vůbec nenapadlo, že bych to tam mohla zkusit.
Druhá verze, s počítačem připojeným k monitoru, by se mi zamlouvala, ale odrazuje mě, že když budu chtít pustit dětem pohádku na 10 min. pře večeří,
budu muset čekat, než se počítač spustí (!!!), pak se proklikávat na net, není to podobné jako s tou Smart TV?
Tohle jsme řešili s manželem a uznal, že to taky není uživatelsky úplně příjemné a rychlé. Techniku u nás řeším já :-), ale jak vidíte, jsem s rozumem v koncích.
Nejstaršímu synovi jsou 4, takže vlastní notebook je trošku předčasný :-))), zatím mu stačí můj tablet.
Pánové, děkuji za odpovědi, jestli vás napadne nějaké konkrétní elegantní řešení, budu moc vděčná za vaše připomínky!
Veronika