Jinak nevim kde doslo ke zmene, ale v mobilu se mi prestala zobrazovat tato stranka v mobilni verzi. Mam jeste mobil s javou a Operou mini 5.1. Jeste tak pred mesicem to bylo v poradku, ted se mi nacte normalni verze stranky. Na 99 procent je to mym zastaralym prohlizecem, ale driv to slo.
Mobilní verze webů internet infa jsou vůbec takové na hlavu postavené. Stačí jednou mobilem kouknout na plnou verzi a příště se už mobilní verze nezobrazí ani přes adresu mobilní verze. Je třeba promazat cookies, aby to začalo znovu fungovat.
Jinak k původnímu dotazu. Hodnotit svojí návštěvnost asi není úplně jednoduché. Hodně často vídám ikonu zámečků u článku, které mě zajímají, takže tu trávím míň času. To ještě ovšem neznamená, že vzhlédnu méně reklamy, protože na ten článek typicky stačím kliknout a o tu jde.
Když k tomu přičtu počty platících uživatelů a nemalou částku, za předplatné, tak to nemusí být pro server vůbec špatné, i když mi jako čtenáři se to nelíbí.
Nejvíc mě asi vytáčely odkazy na placené články dole v kolotoči, na kterých není poznat, jestli vedou do placené nebo neplacené sekce, ale zrovna včera nějaký borec zveřejnil ve fóru na Root.cz greasemonkey script, který daný odkaz včetně obrázku zobrazí transparentně a tím pádem je na první pohled vidět, že to nikam nevede bez zbytečných kliků.