Není mi jasné,proč u těchto rádií kde můžete chytat několik tisíc stanic je jen 10 předvoleb,možná to většině majitelů nevadí,mně by to vadilo.Alespoň že je zde sluchátkový výstup,kterým lze rádio připojit k normálnímu zesilovači,není to sice impedančně přizpůsobené jako kdyby bylo line out ale zas tak špatně by to určitě nehrálo.Má to i možnost přijmu FM a DAB+ což je jistě zajímavé.Otázkou je,jaká je u toho citlivost,selektivita apod.Spíše bych řekl že je to už jen takový doplněk a že na tom nelze hledat mouchy.Jen tak orientačně jsem nahlédl do pdf návodu,zajímalo mně z jaké vlastně databáze na netu tento přijímač načítá data potřebná k chodu tohoto internetového radio přijímače.Našel jsem stránky wifiradio-frontier,bohužel bez přihlašovacích parametrů se tam obyčejný smrtelník nedostane.Mělo by být možné vkládat nové stanice které v jejich seznamu nejsou.Jak to na tom jejich webovém rozhraní funguje netuším.Na moji smůlu by v seznamu tisíců stanic ta moje oblíbená určitě chyběla.Pokud tento stroj nebude mít hodně nedostatků v software tak bych řekl že je to docela zajímavá hračička..Nemusí hučet PC a hrálo by to taky..