Kdybyste se ozval před víc jak týdnem, tak jsem měl cestu přes TN, mohl jsem se stavit to aspoň posoudit a vymyslet... tak teď je jen otázka, jestli a kolik jste ochoten věnovat na samotné změření a posouzení a následně předložení možného řešení, plus náklady na cestu. Což se těžko hodnotí, pokud nenapíšete odkud jste.
EDIT: tak konečně jste to napsal, tipoval jsem Nemšovou
Opakuji, nikdo vám na dálku anténu nenavrhne, nikdo zodpovědný. Jinak kdokoli nezodpovědný navrhne cokoli, jeho peníze to nejsou, vy to nakoupíte, nebude to fungovat, dostanete se na těch 100 euro a budete mít doma nepotřebný šrot. Takto dopadne 90 procent samozkoušečů, kteří si myslí že na webu najdou "rady" a že to zvládnou sami.
Ta anténa co jste popsal je polský šmejd vhodný tak maximálně jako pletivo ke králíkům. O tom "zesilovači" se snad ani nemá smysl vyjdařovat, nebyla by to slušná slova.
Takže, pokud chcete řešení, napište jestli jste ochoten zaplatit náklady za cestu a měření, případně na sebe dejte email kde to probereme. Nejsem zas tak daleko, i když Brumov to není, tak náklady za cestu by se daly ještě zkousnout. Ale upozorňuji, že nedávám žádné rady na dálku a po výměně více mailů, které nikam nepovedou, to přestává být zajímavé, protože čas tím psaním strávený mi nikdo nezaplatí.
I když se dohodneme, tak je jasné, že to bude sociálka, takže si nemyslete, že na vás vydělám majland.