Citace: Miloslav Soška 01. 04. 2010, 17:07:17Citace: efgbe 01. 04. 2010, 16:59:34No mě to teda nejede. kanál 43 jede v pohodě ale 52 vůbec... přitom mám přímou viditelnost na ještědbohužel je problém u vás - jakou máte anténu, se zesilovačem, bez něj...atd...Hádám, že k. 43 chytáte z nějakého převaděče. ČT jich několik spustila hned první den. My chytáme signál z Pelechova, bohužel Multiplex 2 zatím jede jen z Ještědu.Má někdo informace o tom, zda a kdy by i Mux 2 mohl spustit převaděče jako Mux 1?
Citace: efgbe 01. 04. 2010, 16:59:34No mě to teda nejede. kanál 43 jede v pohodě ale 52 vůbec... přitom mám přímou viditelnost na ještědbohužel je problém u vás - jakou máte anténu, se zesilovačem, bez něj...atd...
No mě to teda nejede. kanál 43 jede v pohodě ale 52 vůbec... přitom mám přímou viditelnost na ještěd
sem z červenich janovic okres kutna hora a chitam dvb-T z z Liberce z jestedu je de to krasneuroven: 59%kvalita 100%
Citace: KeckaS 01. 04. 2010, 19:20:08Hádám, že k. 43 chytáte z nějakého převaděče. ČT jich několik spustila hned první den. My chytáme signál z Pelechova, bohužel Multiplex 2 zatím jede jen z Ještědu.Má někdo informace o tom, zda a kdy by i Mux 2 mohl spustit převaděče jako Mux 1?Jaké převaděče ČT spustila?
Hádám, že k. 43 chytáte z nějakého převaděče. ČT jich několik spustila hned první den. My chytáme signál z Pelechova, bohužel Multiplex 2 zatím jede jen z Ještědu.Má někdo informace o tom, zda a kdy by i Mux 2 mohl spustit převaděče jako Mux 1?
Ahoj, bydlím v centru v bytovém domě. Multiplex 1 šlape bez problému, multiplex 2 nenaladím! Nevíte v čem je problém (doladit anténu či něco jiného) ?? Díky
no já to na sta nechytím, ale na kus drátku jo, takže bude problém někde na anténě na baráku...
Tak konečně. Od známého z Radiokomuniakcí jsem měl informaci, že multi 2 bude spuštěn již teď někdy. Už jen počkat na ty dvě ostudy, co ještě nemáme.