Děkuji za názory.
Když tak bych slabiny tohoto článku převálcoval anténním předzesilovačem, ale zvažuji to jenom jako alternativu, vžil jsem se do role myši a hledám taky jinou skulinu do baráku
již mám nápad jak se prohrabat alespoň do kuchyně... i když asi ne moc dobrý nápad protože:
Dnes jsem se z chuti zasmál na jednom tuším emerickém fóru, již starší vlákno, snad rok 2010, kdy chlápek začal dotazem jak dostat kabely ze střechy a že mu boss (manželka) nedovolil provrtat vnější zeď dva roky starého baráku; přišlo dost různých návrhů včetně fotek, nakonec to udělal přes nějakou ventilaci nebo trubky vedoucí na půdu - nějaká standardní výbava jejich domů tam u nich. Poslední příspěvek napsal borec, co něco věděl o ochraně a předpisech ohledně blesků; napsal, že výsledek jeho řešení může být nesrovnatelně děsivější než nějaká díra do vnější zdi. Byl to poslední příspěvek vlákna, nikdo tam už neřekl ani ň.
Popravdě řečeno blesky se mi moc nechtějí řešit, ale taky nejsem kamikaze. A do internetového wi-fi rádia se mi taky nechce. Tak včil mudruj.