Mám pocit, že tady u některých lidí vzniká tak trochu hysterie. V jižních Čechách, alespoň podle mých zkušeností, to pokrytí do značné míry sedí. Samozřejmě ve vztahu k tomu, že se zatím vysílá do jednoho, nejhustěji osídleného, směru. A že nefunguje vše na 100%? No a co? Kdo má o této technice aspoň základní povědomí, ten ví, že vše vybudovat za tři měsíce a perfektně vyladit snad ani není možné. Já jsem již trochu dříve narozen a pamatuji, když se zaváděl stereofonní rozhlas. Každou chvíli měli na Hošťálkovicích (Ostrava) přehozené kanály a nebo byly v protifázi. Taky nějakou dobu trvalo, než se to vychytalo. Zklidněte se prosím a buďte trpěliví. Ono se to rozjede a po nějaké době nikdo ani nevzdechne, že byly nějaké problémy na začátku.
A mám ještě jednu prosbu. Mohu ke komukoliv mít jkékoliv výhrady. A mohou být třeba i oprávněné. Ale i ve sporu bych se měl chovat slušně. Jak je vidět i zakladatel tohoto vlákna se slušnosti drží a přitom je seriózně kritický (děkuji Vám). Zesměšňování jména kohokoliv se mi opravdu nelíbí. Takže pro ty, kteří to nepostřehli: majoritním vlastníkem DB je pan Pařízek a ne nějaký Pařez. Minoritním vlastníkem je pan Železný a nějaký Železňák. Toto zesměšňování jmen říká něco slušnosti člověka, který jej používá. Pokud se vám to nelíbí a budete hodlat zveřejnit invektivy na moji adresu rovnou říkám, budu vás ignorovat.
Všem slušným lidem přeji krásný den.