Díky za odpověď, ale asi jsem to dostatečně nevysvětlil. Přijímám po kabelu analogové rozhlasové vysílání cca 20 stanic, nejen ČRo, ale např. E2, City, Dance, Rockzone, Beat, Relax, Fajn, dokonce Wave atd., přičemž kabel je z UPC děliče zapojen přímo do anténního vstupu AV receiveru, nepotřebují žádný STB, ani DVB-C, ani DVB-T, druhý výstup děliče jde do internetového modemu, službu TV programů nevyužívám. Funguje i RDS, jen rozhlasové frekvence na kabelu jsou odlišné od těch původních z éteru (např. E2 na 90,4 MHz místo na 88,2). Pokud má nastat změna, jde mi o to, jestli zmízí nějaké tyto "přímé" rozhlasové analogy a přesunou se do digitálních MPX na DVB-C. O kopírování DVB-T z éteru, volně šířené po kabelu, pro nějž postačuje DVB-T tuner nebo STB, vím, tam je stejně jako v éteru pouze sestava z ČRo a snad Radio Čas, ale o to mi nejde. Pokud jsem správně pochopil p.Hrdinku, zůstane vysílání v tomto "přímém" analogu pouze mezi 100 a 108 MHz, některé stanice budou vyřazeny a kompenzováno to bude přesunem / rozšířením nabídky v DVB-C, pro nějž ale pochopitelně bude nutný příslušný STB.