A to si myslíš, že mu strčíš jenom a pouze 100,- Kč a on za tebe bude platit HD nabídku v ceně 500,- Kč a více? No to určitě. Tomu se říká příživnictví. Navíc o HD nabídku nemá většina lidí vůbec zájem, pokud to nejsou zrovna nadšenci na satelitních fórech.
Ale tak já si to nemyslím, já to vím. Kolega z práce má jen jeden zobrazovač a HD si platí samozřejmě a sám přišel s tím, že jestli to někdo nechce, že je škoda, jim to nechat a nevyužít to a oběhl tady asi 5 lidí, až si to jeden, za to kilo měsíčně vzal, on to byl trochu problém, protože všichni to mají jen na 19,2 a 23,5 tedy Sky Link CS Link... Naštěstí tu byli asi dva co měli kdysi Digi TV, takže byli natočeni s parabolou na tu správnou družici. Tak jim to za kilo nabízel. On na tom vydělávat nepotřebuje a co s tím ? Tak se mu povedlo jednoho z nich ukecat, tak má teď za kilo celý FreeSat. Lidé jsou různí. Čili nemluvím abstraktně. Mluvím konkrétně. Možná je to jediný případ v rebulice. Ale lze to a byl jsem u toho, když to nabízel a dohodli se.
/ O on opravdu za to nechce ani 1kč na víc, ale i když by chtěl třeba 50Kč na víc, tak stále je to výhodnější, nežli nabídky Sky Linku. Kde ta nejlevnější začíná na 180,- a ta nejdražší končí 500,- Osobně si u Sky Linku platím HBO HD, čímž mi jde i HBO 2 SD, HBO Comedy SD a Cinemax SD + základ bez poplatku. Mně právě ten FreeSat nabízel také, jenže já si ho asi 14 dní před tím pořídil sám. Takže mně to neudal. Ale udal to jinde. Prostě jde to a lze to. A lidí jen s jedním televizorem bude dost. Tečka./