5B,9C RTI cz DAB1
5C DR Deutschland
5D Antenne DE
6C Oberpfalz
6D CRa DAB+
7D Niederbayern
8C Mittelfranken
10B Oberfranken
10C Nuernberg
11D Bayern
12C CRo DAB+
Hezky to přibývá Přípomínám, moje lokalita je okolí Klatov.
Pro úplnost bych ještě mohl dodat, že kolem hranice přijímatelnosti kolísá ještě 7A-Voralpen a 12D-moravský okruh ČRo
Jedna věc je ty muxy zachytit,druhá je, je zpracovat a sloučit všechny do přijímače a kdykoliv je spustit.V prvním případě mi jdou:10B Calau,12D Calau,10C Halle,5C Dresden,5D Dresden,9A Dresden,10D Freiberg,11D Ochsenkopf,6C Ochsenkopf,10B Ochsenkopf,12C Ústí,5D Liberec,10D Praha,5A Praha,6D Ústí.V druhém případě mám sloučené a hrají mi kdykoliv na LIDL radiu: 10B Calau,5C Dresden,5D Dresden,11D Ochsenkopf,12C Ústí,5D Trutnov,10D Praha,5A Praha,6D Ústí,12D Calau Tři sloučené antény na střeše. Bayern III a Antene Bayern je tradice ještě za starých časů, jinak poslouchám při práci v garáži HIT 104 z Berlína na 12 D Calaou,podle mne nejlepší stanice,bez reklam a stále Hity. Před tím jsem poslouchal Gong FM z Oberpfalz.Byl na 12 D a nedávno to přehodili na 6C . Tak veliká anténa se mi už na střechu nevejde. Anteny mám namířené na Ochsenkopf,Calau a Dresden.Lokalita sever Teplic-Novosedlice