Jen přidám svoji zkušenost, nebráním žádnou značku (jak jsem se časem přesvědčil, problém má stejně vždy to zařízení, které zakoupím
) Psal jsem to již v jiném vlákně, nicméně nelze konkretizovat pouze jednu značku - já osobně vím o dvou... U sebe doma mám 2x Sony, stejná řada, jen jiné úhlopříčky - tedy na jedné nyní chytám již pouze kanál 25 (na radu z MUX4 jsem dal do továrního nastavení a kanál 42 znovu nenaladil) a na druhé stále kanál 42 ale bez epg. Kanál 25 kostičkuje (slabší signál - neřeším, vím) a kanál 42 na druhé Sony v pořádku, bohužel bez toho epg (Pre Viterbi e-6, Post Viterbi 0)... Lokalita Praha východ. U rodičů - Praha Prosek TV Philips 32PFL5403D/12, původní stav bezproblémový, po změnách v MUX4 (nefunkční epg) do továrního nastavení a automatické ladění. Našel vše mimo MUX4. Tedy zkouška přes ruční ladění a v pozadí se při skenování kanálu 42 objevil obraz Fandy - jenže po dlouhém skenování tohoto kanálu sdělila TV informaci - počet služeb na tomto kanálu 0, nových služeb 0, uloženo 0... Tedy signál je, dokonce vidím, že skutečně je, ale je tam zřejmě problém s nějakou tabulkou, která má určit právě počet služeb a zřejmě bude v rozporu s něčím jiným (berte to jen jako úvahu někoho, kdo tomu nerozumí). Pravděpodobně většina FW bude vycházet z jednoho údaje, jenže v situaci, kdy bude porovnávat z toho vypadne hloupost. Ve vlákně o stavu MUX4 již jednu chybu někdo zmiňoval, zatím ji nikdo ze strany MUX4 neodstranil. Samozřejmě to tím být může, ale také nemusí. Na podpoře MUX4 mě navíc potvrdili problémy na TV Sharp, na kterých také nelze naladit (prý také nějaká modelová řada). Jejich ochota je neuvěřitelná, nechtěli znát lokalitu, nepotřebovali znát přesný model TV, nechtěli kontakt... Prostě, hele volal nějakej pitomec z Prahy, že mu to nejede na Philipsu...