fajn, pracují na png, budeme to mít hezčí; ALE CO budeme mít hezčí?
Daniel Felix Hrouzek z Českého rozhlasu se zde zjevil po třech a půl letech jako fatamorgána a pak zřejmě na dalších tři a půl roku zmizel aby nemusel reagovat na další dotazy. Vstoupil sem mezi plebs z prostorových výšin bohů a náhle zmizel aby plebs opět ponechal svému osudu...
To jen tak z legrace, zní to negativně a přitom jsem příznivec ČRo
Položil jsem jednoduchý dotaz; je slideshow o penězích? kdybych dostal odpověď "ano je o penězích" bylo by to vyřízeno.
Rock Antenne ve vídeňském muxu vystřídá během písničky 4 obrázky vztahující se k písničce; ČRo Jazz střídá již měsíce při každé písničce 2 obrázky - jeden logo Jazz a druhý obrázek foto kláves a rukou klávesáka; zvedá se z toho žaludek jak z reklamy v TV.
Příklad 2: až dnes jsem sledoval co ČRo 1 během zpráv (17:00) slideshowuje; 3 obrazovky ze série slideshow mrhání daty, časem a informací: v 17:00 mi obrázek sděluje jaká teplota bude dnes; další obrázek mi sděluje, že ČRo Radiožurnál - vždyť vím, navolil jsem si ho; třetí obrázek - jakási zeměkoule mi zřejmě sděluje, že "zprávy z celého světa". Ach jo...