O2 TV používám od uvedení na trh a vynecháme-li počáteční potíže, tak v současné době mohu říct, že dostupnost služby je 99,99%. Nová O2TV znamená obrovský posun jak v kvalitě, ovládání, tak nabízených služeb (30 hodin přehrávání zpětně v rámci předplatného, archiv zdarma, nahrávání pořadů a to i těch, které už běželi, atd.)
Hodně záleží na kvalitě vedení, já mám štěstí, že jsem do jednoho kilometru od ústředny s technologií VDSL, čili 20Mbits + 2 O2TV i v HD není problém a ani to neovlivní rychlost internetu. O2 slibuje na podzim razantní rozšíření nabídky HD programů, která je v současné době tristní. Jelikož mám i Skylink, lze říct, že obrazová kvalita je stejná (LCD SONY 117cm z cca 3,5m).
Já jsem tedy maximálně spokojený a mohu jen doporučit. Určitě se tu najde spoustu žvatlalů co Vám to budou rozmlouvat jen z principu, protože "O2", ale sami službu nikdy neměli a možná se najde i pár uživatelů, kteří službu měli/mají a spokojeni nejsou, protože mají nekvalitní linku. Není nic jednoduššího než si ověřit dostupnost, zeptat se přímo na vzdálenost a nabízenou technologii, osobně doporučuji O2TV do 1,5 km od ústředny na technologii VDSL.