budu trochu off-topic, sice mně inspirovalo Rádio Samson (má smůlu že vstoupilo do 8A Brno), ale je v tom zcela nevinně; identické problémy mají i další "big name radios" jako Color, Beat nebo Hey (v DAB je omezeně jenom Beat); nebo Radio Technikum City (AT) abychom zabředli i do zahraničí.
Rozumím, že je problém udržet 24h přijatelné hudební napětí ve vysílání specializovaných stanic; tady ty středněproudovky s tím evidentně nemají problém¨:)
Řekl jsem A a neřekl B: tedy B je, že jsem žádné z výše zmíněných rádií neposlouchal 24h non-stop abych byl jakože objektivní; předpokládám, že 24h statistika je průměrně reprezentativní vzorek i jiného dne.
Samson: klasika, jako ostatní, poslouchatelnost pro mně pade na pade, tak jako výše zmíněný "konkurenti"; když na Samsonu zazní nějaká folk zpívaná ženskou (jsem na ženský, dnes to přiznat je zločin, správně je to říct "jsem pohlavně neutrální") tak super truper, pak ale vlítne trampská písnička a tím pádem padla (nic proti trampům, přírodu miluji, spal jsem pod stanem a přiznávám, že ne pod širákem).
Opakuji: Samson byl jen obětní beránek momentální inspirace; obsah programu dalších všech stanic dostupných v DAB je veřejně k roztrhání...