« Odpověď #18 kdy: 03. 02. 2015, 17:09:44 »
soško, už jsi se vykecal Pane Poláku, nenechte tady sošku zatahovat bulvár a zájem o "sprostého podezřelého", zavřete to nebo se už tady může psát i o tom, jak z lidí tahá peníze parta kolem ČT ?
jak tě to, proboha, napadlo, že jsem se vykecal? Napsal jsem, tedy, překopíroval, jen jeden odkaz a ty to nazýváš vykecáváním? Hmm, co potom jsou tvé propagandistické elaboráty v jiných tématech?
pane Poláku, je těžké psát jen o DVB-T a technice, aby se naplnila celá kapacita serveru a byli nějaké novinky. Tak píšete i o programu. Samozřejmě vy jste redakce a vy rozhodujete, o čem se tady má psát. Jsem jen rád, když toto vlastní právo dodržujete a nenecháte nejen sebe, ale třeba i mě okřikovat třeba od nějakého sošky atd., milovníků ČT za cizí peníze, kteří pak sem umisťují bulvární senzace. Mimochodem, ten Sarbu samozřejmě tvrdí, že je to politický komplot proti němu, protože pracoval mediálně pro ty, kteří v rumunských volbách prohráli. Děkuji
to se ti to pomlouvá někdo, kdo tu není, vid? Pokud sis neráčil všimnout, stále se tebou nenechám nijak vytáčet a zachovávám fazónu, jenže to je asi špatně, protože, na některé diktátorské jedince to je slabá káva. A ještě do toho zaplést svoji propagandu a vymývání mozků svými argumenty...já jsem se omluvil a tím to pro mě končí, jenže ty musíš pořád a pořád jen kejhat a koledovat si o ban...doporučuji redakci opět zamknutí tématu...nebo ho rovnou smáznu...
« Poslední změna: 03. 02. 2015, 17:31:58 od Miloslav Soška »
IP zaznamenána
DVB-S - Ariva 100, Wave Frontier T55 - 23.5°E, 19.2°E, 13°E - FTA
DVB-T - SHARP Aquos LC-40LE630E - k. 6, 25, 29, 30, 35, 38, 40, 60 - ČH, Černá Studnice, Sněžné Jámy
DAB/DAB+/DMB/DRM/SDR/VKV - EzCap USB Dongle, Lingo iJoy Plus, Kenwood KDC-DAB41U, Dual DAB 50, Himalaya DRM 2009
PMR, CB, sdílenky