Mám satelit i pozemák. Pozemák mi neplánovaně vypadl jednou, když menšina ukradla kábel k vysílači a satelit dvakrát, když byla nepředstavitelná průtrž mračen. Takže satelit versus pozemák 2:1
No, tak vzhledem k tomu, že DVB-S používám déle jak 8 let, už nevím přesně od kdy, léto 2002 ? Fakt už nevím. A DVB-T od té doby, co ho tady spustili Němci, což je jak dlouho ?
3 roky ? Asi. Možná. Protože rok jsme čekali až se uráčí dovalit český Mux 1 a další rok jsme čekali až se uráčí konečně dovalit českým Mux 2.
A na mux 3 a Mux 4 čekáme do teď.
Stejně jako na Poláky.
Nebo na privátní Němce, kteří v tom také v jiných místech Německa už dávno jsou,
ovšem u nás nikoli.
Tak v celkovém počtu jsem samozřejmě též zažil daleko častěji výpadek DVB-S.
Ovšem zase pokud bych porovnal asi tak poslední rok a půl, jak tady ladili ten slavný Ještěd, když to tady zaváděli, tedy zvláště Mux 1. Tak to by tedy vedlo v pádech
a nedostupnosti DVB-T. Pravda, teď, co už tam přihodili i ten Mux 2 tak už snad ty mouchy mají konečně vychytaný a kromě té zmíněné plánované udržby to snad vylítlo jednou nebo 2x, myslím že jednou to bylo z důvodů nějaké bouřky, kdy jim nešla elektrika nebo co...
Takže nevím, co je na mém příspěvku fanatického ? Když by se, se satelitním chovali tak, jak se chovají k pozemnímu, na všechno hafo času, tak to tam dávno všechno krachne...