Chápu pánové vaše rozhořčení a možné opovržení, ale ve svých 50 letech jsem si už tak nějak stačil uvědomit ten fakt, že celou civilizací vládnou peníze. Zadarmo vám těžko někdo něco dá, ikdyž to mnohdy slíbí. Pro mě je psaní článků jednou z možností, jak si vydělat peníze na živobytí. Takže pokud budu mít o čem psát, budu v tom pokračovat a ponechám na druhých, jak se rozhodnou moje dílo zpeněžit. Pokud chce někdo z vás psát zdarma jen proto, aby ho někdo četl, pak mu v tom jistě nikdo bránit nebude. Peníze hýbou světem a je nutné to respektovat nebo se účinně vzepřít. Tlachat o tom někde na webu nemá smysl. Pokud redakce na mých článcích vydělá víc v placené sekci než v neplacené, pak jí to určitě nemám důvod vyčítat. To, že je tu Digizone proto, aby živil svoje tvořitele, je potřeba brát jako fakt, se kterým nelze hnout. Pokud někdo bude dělat podobný web pro zábavu, jistě mu v tom nikdo nebude bránit. Já osobně ale budu psát pro toho, kdo mi za moje dílo zaplatí víc. Nestydím se totiž přiznat to, že podnikám a píšu proto, abych vydělal peníze. Musím živit rodinu, platit daně, elektriku a hromady dalších poplatků, které po mně tento stát vyžaduje. Za dobré srdce mi nikdo nic nedá a poplatky neodpustí. Pokud to má někdo z vás zařízené jinak, pak mu můžu jen závidět.