i ta experimentální a chvilková DAB vysílání v minulosti měla nějakou publicitu. Tohle je snad zahájení pravidelného DAB vysílání a i Teleko ani na svém webu nic.
Testy dělal několikrát Český rozhlas i Proglas i Dance Radio.
Testy dokonce dělala i Frekvence 1 a Evropa 2 i Impuls.
Jen škoda, že mi nejde DAB+
Chce to sehnat ten novější firmware, co to OMKO ?
Toho Martina Patery (-RYS-) jsi se ptal ?
...ani Proglas mi moc nezajímají...
...a modlení růžence taky není můj šálek čaje...
Já osobně tedy Proglas také nemohu, za prvé jsem ateista.
A za druhé mi silně vadí, že se příliš nedrží svého vlastního hesla,
,,co je boží nech Bohu a co je krále, nech Králi" a docela dost se tam serou do politiky...
Tedy ČSSD je dle nich banda grázlů a ODS je dle nich banda grázlů,
jen ,,skoro svatí" KDÚ-ČSL jsou ti bezchybní...
Přitom já osobně si myslím právý opak a označuji KDÚ-ČSL za největší bandu lumpů hned po komunistech...
Ovšem na druhou stranu je nutné přiznat, že kupodivu na Proglasu,
zřejmě za účelem vylepšít si image a odchytit různé přemýšlivější lidičky, hrají docela dobrou hudbu...
Tedy běžně tam lze slyšet Jethro Tull nebo z Česka naopak třeba Psí vojáky.
A nedávno si u mne tedy opravdu velmi šplhli, když tam hodně dlouho,
tedy větší množství písní po sobě, prostě jejich celý profil, hráli tuhle kapelku...
http://www.youtube.com/watch?v=9oPSjo0uj-UAle jinak, jak říkám, ta stanice také nepatří mezi ty, které bych vyhledával.
Uvidíme, zda se tedy zapojí Lagardere. Testy vlastně provedli u TŘÍ ze svých ČTYŘ stanic.
A uvidíme, zda se zapojí MEDIA BOHEMIA, zájem projevovala jejich Rock Radia a nedávno i jedno Fajn rádio, mám dojem.
Jinak u ČRo a RADIO INVESTMENTS jsem tak,nějak zájem předpokládal automaticky.
Ten Kiss Proton ta bomba 3D je jen soutěž o 3 písničky začínající na D a máš 3D volňáska do kina,takže nic spjatého s fa RTI že by vysílali v DAB-DAB+,tak tomu jsem rozuměl,takže trapný zklamání =(
V každém případě, dle INFA Pavlose PM by mělo být toto vysílání dnes V PLZNI zahájeno...
..... a i Teleko ani na svém webu nic.....
Už došlo konečně k aktualizaci a je tam již vše žádané
http://www.teleko.cz/Informace se zásadně rozchází s informaci od posluchačů na zdejším webu.
Firma TELEKO na svých stránkách uvádí, že je tam DANCE RADIO !
Posluchači uvádí, že je tam Český rozhlas ČESKO.