Také vlastním, mimo jiných, i internetové rádio Hama, které se ráno nespojilo se sítí. Nečekal jsem ale na žádný upgrade od Hamy, ale v helpu jsem si přečetl adresu výše uvedeného webu, na něm přečetl rady a přijímač jsem přes tovární nastavení opětovně nastavil. Tak už zase hraji svojí oblíbenou francouzskou stanici KIF Rock.
Podobně se odmlčelo i internetové rádio z Lidlu. Jen se z něj ozývalo pro mne nesrozumitelné upozornění a na displeji běžel text, upozorňující na nutnost nové aktivace. Také tento přijímač se po resetu opětovně zprovoznil a hraje dál.
Třetí přijímač renkforce zatím hraje i s původním nastavením, žádné akce zatím nevyžaduje..... ![Úsměv :)](http://forum.digizone.cz/Smileys/default/smiley.gif)
Nenašel jsem vhodnější vlákno, ani diskuzi, na kterou by se dalo aktuálně navázat, tak oživuji staronové téma.
Již několik dnů mi internetové rádio HAMA DIR3100 korektně nehrálo jednu z mých oblíbených stanic = KIF Rock. Stále se opakovaly výzvy v několika jazycích, abych změnil server odkud jsou brány odkazy na tuto stanici a mezitím byly hrány rockové skladby s tříznakovým příznakem.
Ani tentokrát se tato změna a důsledek neprojevily na mém dalším rádiu renkforce, kde stanice hrála jiné skladby a bez těch upozornění, čili bez problémů.
Dnes dopoledne jsem to nevydržel a po neúspěšném pokusu se něco dozvědět přímo na webu radiokifrock, jsem napsal email na zastoupení HAMA u nás =
info@hama.cz, zda s tím lze něco dělat?
Když jsem odpoledne rádio opět naladil na KIF Rock, už bylo vše jako dříve, programová skladba odpovídala tomu z renkforce, nevnucovaly se pokyny ke změně serveru, čili došlo k pozitivní změně. Nezaregistroval jsem žádnou nabídku upgrade, ani v možnosti položky v menu přijímače - Aktualizace software a při kontrole se hlásilo, že žádná aktualizace není k dispozici, že je vše aktuální.
Máte někdo podobnou zkušenost? Případně s jakým přijímačem?
Mohl mít můj dotaz na Hamu tak rychlou reakci?