Žádný matroš ne(z)byl, pane Jene Nováku a pane Kulhánku. Tedy - pokud mezi matroš neřadíte dvě piva a kafe. Víte, jsem na posměšky zvyklý. Když Kalousek s Drábkem sdírali lidi, rodiny a postižené z kůže, tak jsem proti ODS a TOP 09 taky tvrdě vystupoval - a sklízel posměch. Jenže se ukázalo, že jsem měl pravdu. S-karty a 2. pilíř šly do kopru, Drábkův náměstek do lochu. Kalousek dál mele směsi lihu a lží, ale už je bez vlivu, avšak současně pod vlivem. Knížepán se stáhl úplně, ODS se topí v dluzích, a už i jejich předseda pochopil, že kecy o světlých zítřcích jsou k ničemu. Ale k věci: O neradostném stavu ekonomiky USA si cvrlikají vrabci na střeše. Zatímco občan ČR "dluží" státu něco mezi 100 a 200 tisíc, občan USA 10x tolik. USA tiskne dolary ničím nekryté. Nevím, ale nás v Základech ekonomiky učili, že tvrdé tresty za penězokazectví jsou proto, že při velkém objemu nekrytého oběživa hrozí státní bankrot. Amíci jsou na tom fakt fost bledě, a následující měsíce ukážou, jestli mám pravdu, nebo pouze maluju na zeď čerta.