Tak zdravím pánové a děkuji za Vaši ochotu v debatě....právě jsem tv Sharp zdárně pokořil a naladil...samozřejmě DVB-S2 má,jen jsem musel tv restartovat do továrního nastavení(on se mi v tom poněkud tatík vrtal a rozhodil parametry na sr)....jen co mne zaráží tak všude čtu,že naše tv jsou z Astra 3B a tak já stále ladil na Astra 3,ale měl jsem ladil Astra 2(alespoň tak je to v menu ladění),tam jsem všechny naše a slovenské tv bez problémů naladil....jen ČT 1HD+ další jsem musel zadat ručně,při automatickém hledání se mi ne a ne uložit(12363/V 29500 3/4 DVB-S2 8PSK Barrandov HD, Barrandov Plus HD, ČT 1 HD, ČT 2 HD, ČT Sport HD, Kino Barrandov HD, STV1 HD - Jednotka HD, STV2 HD - Dvojka HD.)A to samé i zde:11797/H 29500 3/4 DVB-S2 8PSK CS Film [12-24 CET], CS Mini [6.30-12 CET], Discovery Channel (CE), Disney Channel, ducktv SD, E! Entertainment TV, Filmbox Extra HD, Filmbox Family, Filmbox Plus, Filmbox Premium, Film+ (Czechia), Golf Channel, HOROR FILM [00-06], JOJ Cinema, KinoSvět, Mňam TV, Nautical Channel HD, Nickelodeon, REBEL, RELAX - TV Pohoda, RETRO, Sport 2 HD, Sport 5, TV Paprika, Viasat Nature HD / Viasat History HD.Ale ručně to šlo....jen mne zarazilo,že Mňam tv,Kino Svět jsou na Skylinku kódované...ale to bude tím,že má jen základní balíček Digital+Digital HD.
Všem Vám moc děkuji za Vaši pomoc a přeji hezký zbytek neděle.
Roman Čech