já už k tobě nemám co dodat, 2antény sou naprosto nepřijatelné podmínky?
Samozřejmě. Placená STA a v ní zablokovaný K60 a doma natažená nějaké kanalová na K60 někam, kde to nejde, což je přes celý byt, buh ví kam jsou jednoznačně nepřijatelné podmínky
já snad špatně vidím, 2 antény pro přijem 4 vysílačů..pořád tu dokazuješ, že prostě na 2 antény by to šlapalo
Nešlapalo, pokud by se ta jedna nedala v bytě do nějakého extrémního místa, kam se náhodou ČH nedodstane...
a nadáváš na čra, jaktože to nejde na jednu..
ne, že to nejde na jednu, pro mne za mne třeba na deset, ale nadávám na to, že to nejde a nepůjde nikdy na STA a na antény na střeše, tedy nadávám právem na naprosto neuvěřitelnou prasárnu ČRa...
přitom na střeše provozuješ s prominutím prasárnu, kdy na 1 anténu chytáš různé směry a polarizace? by se ti každej odborník na antény vysmál..
soudruh odborník na antény to instaloval a také si to nechal řádně zaplatit, já jsem říkal, že jsem si na střechu dal své paraboly a pak ještě anténu pro příjem VHF z Drážďan. STA jsem se nijak nedotýkal. To dělala tzv. odborná firmička s tzv. odborným anténářem...
ovšem neudělala to špatně...anténa je pouze jedna, je na Lobau, a Ještěd a Jelení hora a Černá studnice a Černá hora a Nova karcma na ní naskočí taky ve velmi dobré kvalitě, takže jakékoli další úpravy jsou zbytečné...
si něco nastuduj o přijmu z různých směrů, různých polarizacích a různých intezitách signálů..kdyby ta sta byla udělaná tak jak by správně udělaná být měla a to co vysílač to anténa s vložkami a kanalovými zesilovači tak problém nebude žádnej..nikde není řečeno, že sta pro ještěd musí být na střeše, ale i tam by se dalo třeba najít místo kde by byla čh odstíněná..komín atd. či lze anténu umístit na stěnu domu směrem k ještědu..jak vidím z popisu tak paraboly tam asi máte kdekdo..takže malinká dvb-t anténa by asi vzhledu neuškodila..můžeš být rád že nebydlíš v praze tam bys taky s jednou anténou nadával..
o tom že lidi si dali paraboly a sat přijmače..je jejich volba..ale úprava sta by byla levnější volbou, ale to že to pousta firem neumí na liberecku a jablonecku je holej fakt..resp. mi přijde že se tím ani zabývat nechtějí..
Ty jsi prostě ještě stále nepochopil, že ta ČH ti naskočí i na tu anténku na K60 pokud ji bez zesiku postavíš třeba na TV v přízemí...že ta ČH je tady prostě všude....