tak tímhle už to definitivně potvrzuješ, že mux3 u tebe šlape,
Nešlape. Šlape za podmínky, že nepřijímáš nic jiného, žádnou Jelení horu, žádnou Černou studnici atd....
Tomu já rozhodně neříkám ,,šlapání " . Ty možná jo. Já ne. Jistě lze za specifických podmínek docílit příjmu. To jsem také nikdy nepopíral a od samého záčátku tvrdím, že lze nastavit podmínky tak, že to jde. Ale tyto podmínky jsou naprosto nepřijatelné. Prostě za normálních podmínek to nechodí.
takže přestaň nadávat na čra a zařiď se podle tvých aktuálních přijmových podmínek..
Takže za tuto totální a absolutní nekvalitu jsou samozřejmě plně odpovědny ČRa. Za CDG to bylo v pořádku.
pokud chceš slučovat 4 vysílače z různých směrů většinou se to dělá na více antén, že to někde na mizernou anténu de odrazama i na jednu je věc jiná, u tebe to prostě na jednu všechno nepojede, podle všeho to pojede na 2, což při 4vysílačích je pořád dobré řešení..
a já snad mohu za to, že se v ČR dělá digitalizice tak, že co mux to z jiného směru ?
u satu taky nechytáš na jednu parbolu několik družic..nebo musíš mít motor nebo dvě paraboly nebo multfeed, tak nevím proč u dvb-t požaduješ 4 vysílače na jednu anténu?
no napřed jsem měl multifocus, potom dlouho motor, takže jsem na jednu anténu chytal asi 18 družic,
pak jsem usoudil, že tolik nepotřebuji a v této chvíli používám 2 paraboly, kde na jedné je ještě i multifocus,
na druhé je jen single i když si pohrávám s myšlenkou, že na ní dám multifocus někdy taky, když už se mi tu zbytečně povaluje...
tady se nabízí stejná otázka proč sis kupoval sat,
já za účelem příjmu zajímavějších a více programů, které DVB-T nikdy nenabídne
když platíš za sta s nefunkčním mux3 cz?
No v polském DVB-T jsou třeba TVP 1 HD a TVP 2 HD nezakódované, zatím co v satelitním příjmu bych muse od někohoho sdílet kartu, na což jsem už docela línej...
tohle je, ale druhá rovina problému, to je čistě na vztahu majitele domu a nájemníků (či správce a majitelů jednotlivých bytů), tady se řeší, zda tam přijem je možný a několikrát si potvrdil, že přijem mux3 možný je. To kdo to zařídí a jakým způsobem je věc jiná, pokud platíš za sta a je v ní nefunkční mux3 cz, tak si to máš vyřidit s tím kdo za to zodpovídá, ať sjedná nápravu
To také dělám a to jsou v každém případě ČRa. Dokud se do toho nezačaly vrtat, tak to z ČH chodilo.
Já jsem potvrdil to, že můžeš docílit toho, že ti půjde mux 3 s tím omezením, že ti nepůjde nic jiného, tedy při odpojené STA, že lze docílit toho, že můžeš nějaký kus drátu umístit tak, že ti půjdou jen 1,2,3 CZ.
Ale nedocílíš nikdy něčeho takového na střeše. Nelze ! To zase ty firmy tolik nelžou. Ony mají celkem pravdu.
Ano můžeš požádat nějakou firmu o zablokování K60 na STA. To není nejspíše vůbec žádný problém.
Ano a pak si všichni budeme po celém baráku a všech barácích kolem kupovat pokojové anténky a motat dráty kolem zobrazovačů. Aby nám tedy chodilo pár trapných programů mux 3. Ty se opravdu mě dnes snažím zabít. Protože já tu fakt u toho chcípnu smíchy.
Tak Čra něco totálně zvorají a my budeme skákat s dráty po bytech. Fakt výtečná rada.
Ti říkám, lidi kolem si nechali namontovat paraboly a Ještěd si můžou ČRa nabouchat, víš kam, že ?