Takže: V uplynulých dnech jsem lezl po střeše doslova ve dne v noci a pokoušel se zjistit, proč na TV Samsung LCD nemohu naladit signál od Hodonína. Také jsem psal a přímo i volal na linku provozovatele. Pán, co se mi ozval, mi řekl, že do Hodonína, Znojma i Brna jde stejný signál, čili hodnota MER, jakož i ONID, PID apod. je naprosto stejná. Signál z Hodonína mi může rušit prý Brno, nebo Znojmo, chce to jen kvalitní směrovou anténu. Ale tu já mám! Normální yaginu 16-prvkovou; ta by měla stačit, když jsem 15 km od vysílače. Zkoušel jsem Znojmo - nula, nula nic, ačkoli dle mapy by tu měl být silný signál. Brno - Barvičovu vertikálně dlouhodobě nechytám, takže jsem MUX4 ani nezkoušel. Z Bohunic to jelo krásně, ale teď to prostě ruší Hodonín. Ale i když to ruší, ona komplikovaná TV Samsung signál naladí!! Poddvorov mi hraje výtečně - ale bohužel ne na té 4 roky staré telce. Zkoušel jsem vše. Předzesilovač, pak bez něj, anténu výš, níž, vpravo, vlevo....... Nic. Pán - prý, až technici dotvoří nějaký vysílač, pošle je změřit Horní Kapánsko. Tak jsem velmi zvědavý. Když do Vánoc nic, asi to začnu řešit přímo s TV Nova.