I mě by to zajímalo.Zvláště italská rádia. I když jsou výborné příjmové podmínky, nepodařilo se mi zatím žádnou Itálii polapit na rozdíl od Chorvatů, což je myslím ve středních Čechách docela úspěch. Holt ty Alpy.Nejednalo se třeba o RSI RETE UNO na 107.8 ze Säntisu(ode mne 488km a chytám to pravidelně i bez inverze)? Což by byli Švýcaři v italštině. Jak známo, je to tam 4jazyčné, takže k záměně může dojít. Jinak na FM v posledních dnech chodilo co mohlo včetně bavorských lokálek jako třeba Ramasuri, Euroherz(mimochodem bude od 1.1.2015 vysílat na 88.0 jen solo bez radia Extra s kterým se střídalo),Chari, Gong,Trausnitz atd atd. I Baden-Würtenberg třeba SWR1,2,3,4 nebo soukromé Radio 7, Radio Regenbogen,Sunshine Live. I DAB chodil skvěle, zvláště MUX 11C München , sice s malými výpadky, ale dalo se to poslouchat. Lokalita: Struhařov u Benešova, výška 470m nad mořem. Anténa na FM 14ti prvek upravený dle P.Körnera BEZ zesilovače,tuner SONY XDR-F1 neupravovaný, na DAB 14ti prvek od Vatenu+zesilovač cca.22dB.Můj bandscan zde:
http://www.fmlist.org/fi_bs_public_i.php?omid=2409&usage=D&la=de.Podotýkám, že já zásadně nedávám do svého bandscanu co mi chodí jen při tropo, inverzi nebo jiných super podmínkách, je tam je to, co tam chodí pravidelně!!!!!Takže pro všechny lovce: I když je FM pásmo přeplněné, se špičkovým vybavením se dosáhne skvělých výsledků.Pokud je to vaše hobby , chce si to jen hrát a experimentovat