Když už informace o DABu v Norsku, tak by měly být více faktické a ne jen vyjadřující pocity.
Většinou máme s Pamětníkem stejné názory, ale tentokrát se lišíme. Objektivní, faktické a vyvážené informace by měli přinášet redaktoři, novináři, rozhlas a televize. Fórum je právě na to, aby přinášelo subjektivní názory jednotlivých diskutujících. Když si přečtete některé příspěvky, tak ty mají s vyváženou informací minimum společného.
Ano, moje vyjádření bylo tendenční, ale nic to nemění na tom, že se mi nelíbí rozpolcenost televizní scény. Nemám nic proti volnému vysílání, třeba Šlágr je financován z prodeje CD a DVD, Noe z darů diváků, Osem z teleshopingu, ale proč bych měl já, který si platí kabelovou televizi (satelit, IPTV), sledovat stejné reklamy jako divák volného pozemního vysílání, který neplatí nic. Moje představa je taková, že pokud zůstane volné vysílání, tak tam bude na 30min vysílání 30min reklam. Pro placené vysílání by tam neměly být reklamy žádné nebo alespoň ne v průběhu pořadu.