Ani Vylda to v článku nemá. Já si samozřejmě Lyngsat a další weby najít umím, ale mě šlo o to, jestli to není náhodou jinde, protože, jak víme, Digi Slovakia už je teď vlastně Slovak Telekom, kdežto Digi Czech Republic jsou stále Rumuni... No a poučovat rozhodně nepotřebuju. Digitální satelit má už od roku 2001, takže s dovolením o tom "něco málo" vím.
Citace: Lukáš Polák 27. 02. 2014, 17:35:57Ani Vylda to v článku nemá. Já si samozřejmě Lyngsat a další weby najít umím, ale mě šlo o to, jestli to není náhodou jinde, protože, jak víme, Digi Slovakia už je teď vlastně Slovak Telekom, kdežto Digi Czech Republic jsou stále Rumuni... No a poučovat rozhodně nepotřebuju. Digitální satelit má už od roku 2001, takže s dovolením o tom "něco málo" vím. O poučování tu neběží, byl to tip, jinak koukám jste ještě mladík, můj první sat byl amstrad srx 200 a namontoval jsem si ho v roce 1988 na podzim (dovoz kamarád kamioňák-NSR). Jó to byly časy FilmNet24 hodin, SkyMovies...atd.
Citace: Karlos66 27. 02. 2014, 21:35:18Citace: Lukáš Polák 27. 02. 2014, 17:35:57Ani Vylda to v článku nemá. Já si samozřejmě Lyngsat a další weby najít umím, ale mě šlo o to, jestli to není náhodou jinde, protože, jak víme, Digi Slovakia už je teď vlastně Slovak Telekom, kdežto Digi Czech Republic jsou stále Rumuni... No a poučovat rozhodně nepotřebuju. Digitální satelit má už od roku 2001, takže s dovolením o tom "něco málo" vím. O poučování tu neběží, byl to tip, jinak koukám jste ještě mladík, můj první sat byl amstrad srx 200 a namontoval jsem si ho v roce 1988 na podzim (dovoz kamarád kamioňák-NSR). Jó to byly časy FilmNet24 hodin, SkyMovies...atd.jen technická, pan Polák psal o "digitálním" satelitu.....
Mazanice zustane navždy mazanicí at ji vysílá kdokoliv.V případě DIGI to platí dvojnásob.
Takže ještě jednou.Na všech forech si momentálně ti kteří sledují tu současnou mazanici v podání DIGI stěžují.Takže když se to přestalo trhat tak je z toho obraz na velmi dobré urovni?Jděte raději spát a neobhajujte tu hruzu. :)A ještě to ládovat ve Vašem případě přes Scart do placky.Nemám co dodat a asi nejenom já.Mimochodem momentální obraz i od freeSatu je taktéž dost otřesný.A budte soudný aspon si to přiznejte.Nic ve zlém.