Z FM BEAT, HEY a VLTAVU.
Z DVB-S WAVE a COUNTRY RADIO, občas DĚVÍN, LEONARDO, RADIO CAROLINE a RADIO PLANET ROCK.
Z INTERNETU GAMA RADIO, RADIO 1, občas ROCK MAX, SKY ROCK HANÁ OLOMOUCKO, OLDIES RADIO, ETHNO RADIO, RADIO SÁZAVA, ČAS ROCK, ROCK ZONE a TOTAL ROCK.
Z DAB+ v III. Bandu ABSOLUT RADIO a občas LOUNGE FM a RADIO BOB.
Nepoužívám k poslechu rádií DV, SV a KV a to ani DRM, nepoužívám k poslechu rádií DVB-C a DVB-T, kabelovku nemáme a DVB-T jsem občas používal pro poslech WAVE a LEONARDA,
ale už jsem této činnosti zanechal a poslouchávám to z DVB-S.
Co se týče jistých očekávání. Očekávám, že by k nám mělo přijít GAMA RADIO na FM,
tedy tím by se měnil jeho poslech z internetu na poslech z FM.
Dále očekávám, že k nám přejde multiplex TELEKO DAB a tím by se měnil poslech u WAVE a LEONRADA
z poslechu z DVB-S na poslech z DAB a DAB+ v L-Bandu.
Zklamání.
Za prvé jsem velmi zklamán po té parevoluci před 20 lety, že do dnešního dne zde na venkově nemáme
na FM řádná a kvalitní rádia jako je RADIO 1, OLDIES RADIO, ETHNO RADIO, ROCK ZONE atd.
Na tož abychom měli šanci chytit na FM rádia z Moravy jako SKY ROCK HANÁ OLOMOUCKO nebo ROCK MAX nebo ČAS ROCK. Ani COUNTRY RADIO u nás na FM nemáme !
Za druhé. Fascinuje mne, že tato rádia nejsou schopna využít možnosti DVB-S a není tam tedy dostupné RADIO 1 ani ROCK ZONE ani ROCK MAX ani OLDIES RADIO ani ĆAS ROCK atd.
Za třetí. Překvapuje mne, že některé tyto stanice nejsou schopny využít ani nabídky DAB/DAB+
firmy TELEKO a není tam tedy ETHNO RADIO, RADIO SÁZAVA, ROCK ZONE, ROCK MAX, RADIO 1,
OLDIES RADIO atd.