Citace: Niente Nobody 05. 05. 2013, 16:40:20Takže jsem mluvil s operátorem a sám mě požádal, abych jim to poslal i písemně (už je). Bude se to posílat na vedení do Lucemburska, takže žádám zákazníky freeSATu by Direct UPC, aby se také připojili a ukázali tlak (remcat doma a na Netu nestačí!). Operátor se také vyjádřil, že kapacitu na další rozšiřování mají.He he, to by mě zajímalo, jak to dopadlo a jak se k tomu v Lucembursku vyjádřili... :-)A teď vážně - na tyhle firmy stížnosti, remcání atd neplatí. Na tyto firmy platí jen podání (nikoliv hrozba) výpovědi - to je ta správná ukázka tlaku. A pokud se třeba najde 5 % zákazníků (nikoliv jednotky, desítky, stovky), kteří podají výpověď s důvodem, že jim chybí třeba ČT sport HD, tak věřím, že se tím už někdo zabývat bude. Takhle je to jen remcání doma a na netu.
Takže jsem mluvil s operátorem a sám mě požádal, abych jim to poslal i písemně (už je). Bude se to posílat na vedení do Lucemburska, takže žádám zákazníky freeSATu by Direct UPC, aby se také připojili a ukázali tlak (remcat doma a na Netu nestačí!). Operátor se také vyjádřil, že kapacitu na další rozšiřování mají.
Zrovna Nova Cinema je v HD v nativu (kabel UPC), ale vzhledem ke sledovanosti nula nula nic je samozřejmě zbytečné to cpát na satelit.