Ale tento FW je již v pohodě.
V pohodě znamená přesně co ?
1) Že odstraňuje katastrofické problémy minulého velmi nepovedeného softu / Nejde např. řazení stanic
a přijímač je samovolně znovu přerovná./
2) Že odstraňuje ( sice drobné, ale dle mého názoru velmi nepříjemné) problémy předminulého softu.
( Např. když se umaže nežádoucí rádiová stanice, tak se samovolně umaže i česká HD stanice.
Záznam se někdy nahraje tak, že nejde přehrát atd.)
Chtěl bych tedy vědět, zda jde jen o opravu průserů minulých.
Nebo konečně Humax vyřešil i problémy staré a původní.
Díky za odpověď.
Tedy, že nedávat ten minulý, to je celkem zcela jasné. Ale chtěl bych vědět,
zda se vyplatí tento nejnovější nebo je lépe zůstat u předminulého.
Tedy, co poradit kolegům, kteří sice jedou s předminulým softem, ale žádné velké nadšení
nad ním neprojevují. Zda je tedy navést na nejnovější, pokud je povedenější nebo nikoli,
pokud řeší jen průšvih softu minulého.
Nemám o tom kecat, tak jen to, že Humax to zatím nechce pustit přes OTA, protože verse 1.01.08 ještě není oficiální, je to test verse, nevím proč to RAFI pouští ven.
No nejspíše proto, že je po tom poptávka a lidi jsou asi dost nasraní / tedy já vím osobně minimálně o 4 / když přijímač, který byl všude tak mediálně vychválen a propagován a prosazován a po stránce HW je snad zcela OK, tedy chválí ho i opraváři a montážnící apod. A přitom má tam dojebané softy, že se to pomalu nedá používat. No tak se asi čeká až někdo konečně napíše něco, co bude fungovat. Takže se nedivím, že se lidi perou a derou i po testovací beta verzi, když prostě to minulé a předminulé napsané, není prostě nic moc.
V nebližší době mě bohužel opět čeká přeladění tohodle krámu u známého tak ať u toho opět nepěním jako posledně.
No právě. Mne také. A docela nerad bych u toho zase tekl vzteky až to bude samovolně potrácet stanice, tak jestli by nebylo lepší, nežli se do toho člověk vůbec pustí tam rovnou vrazit tu beta verzi. A kde, že je to ke stažení ?